Punct de vedere-continuare

Personal, am dreptul si am experienta necesara sa analizez si mai ales sa „judec obiectiv  activitatea si comportamentul conducerii superioara a Romaniei”. Cele  „sase dictaturi” care au trecut peste capul meu, la care se adauga cei 80 de ani ai mei, ma indreptatesc sa adresez un sincer „HAI SICTIR” acestei mizerabile conduceri superioare.

Am mai relatat despre incercarea facuta in timpul odiosului regim comunist de a obtine „protetina” din KK-tul Romanesc. Practic nu se poate, deoarece KK-tul Romanesc contine numai un procent de 0,000000001% proteina la tona de KK-t.

Din anul 2005, Palatul Cotroceni a devenit o „IMENSA HAZNA” unde se colecteaza in afara mapelor profesionale, a dosarelor de urmarire penale ale adversarilor politici si nu numai (vezi cazul primarilor din Craiova si Ramnucul Valcea), se mai colecteaza intr-o frenezie debordanta si tot KK-tul din Romania. Aceasta „nobila” preocupare a revenit ca  sarcina prioritara de serviciu  la toata suflarea PD-Limbista numita in diverse „functii” si anume:

1. Consilierii Prezidentiali-denumiti si TUCALARI.

2. Ministri, Subsecretarii de Stat, Directori Agentiilor Nationale, Prefectii, Presedintii Consiilor Judetene si Municipale, care desfasoara Programe de Dezvoltare Regionala, prin incredintare „directa fara licitatie” clientelei politice, – denumiti si COLECTORI.

Unicul scop al acestei frenetice activitati este „sporirea averii Prezidentiale” in asa fel ca la terminarea mandatului,  familia Prezidentiala sa fie numarul UNU in Top 10.

Pentru atingerea acestui „nobil scop” dl. presedinte nu va pregreta sa „CIURUIASCA” pe fostii parteneri politici, adica toata suflarea PD-Limbista.

Actiunea de „ciuruire a inceput” prin detasarea dl. presedinte de Partidul care la ajutat sa obtina 2 (doua) mandate Prezidentiale.

In marea lor intelepciune poporul roman are o zicala… „s-a vazut MARLANUL cu sacii in caruta”.

Pentru conformitate al d-stra „Tereblecea”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: