Punct de vedere-continuare

Regele Solomon, personaj Biblic, cunoscut de tot natul care a „lustruit” bancile din clasele de liceu, pana a rupt 3-4 perechi de pantaloni, nu si cei care au urmat cursurile scolare la mare „distanta de liceu, profesori si colegi”.

Smecherul Solomon, primarul „juvetilor craioveni”, istet peste poate si alte multe cacalitati, a LUAT CU PAPORNITA si a DAT CU PAPORNITA, la porunca lui Zeus.

Dupa instalarea lui Zeus in dealul Cotroceniului, JUVETELE NOSTRU, istet ca prazul cand se ingroapa toamna pentru conservare, a considerat ca s-a terminat programarea de DAT CU PAPORNITA, si s-a gandit si la sufletelul lui. Dar Zeus care, nu-i asa, are FAMELIE MARE, foarte s-a suparat pe JUVETELE CRAIOVEAN,  care a incercat sa  taie PRAZUL de la gura fameliei lui Zeus.

Maniat foarte, Zeus a pus pe TUCALARUL CONSILIER sa umble in TUCALUL PREZIDENTIAL, de unde acesta a scos la lumina niscavai „inregistrari audio, video, si alte cele. Si uite asa ajunge „desteptul de juvete la MITITICA, dar nu la MITITELU.

Sejur cat mai indelungat la „mititica” si nu fi suparat, dupa Congresul PD-Limbistilor, vei avea o companie selecta, chiar foatre selecta, deoarece soarta vitegra a TA va fi impartasita de toti GRANGURII DIN CONDUCEREA ACTUALA A PD-Limbistilor.

Asa sa ne ajute Dumnezeu.

Tereblecea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: