Punct de vedere-continuare

Doresc sa fac o precizara. Am 80 de ani, folosesc computerul de aproximativ 15 ani, folosesc internetul de 4-5 ani, nu stapanesc deloc limba engleza, singurul dialect pe care il stapanesc este: BURU-BURU.

Despre clantai. Dupa consumarea unui eveniment deosebit in viata puliticianismului dambovitean, apar ca ciupercile dupa pulaoaie, tot felul de clantai care despica paiul in’sdemii de bucati.

Gaozari si gaozerese, pupeze, hanalisti in’trale puliticii dambovitene, raspopiti tacaliosi, etc….etc, care au n’au treaba, la patru trecute fix, iau un scaun in cur, si fac turul televiziunilor, debitand ineptii peste ineptii spre deliciul tatelor si lelitelor. Ai vazut muica, a’lui Stanca din Cucuieti din Deal ce destept este?. Este tato, este.

Amuzamentul meu cel mai mare este atunci cand in viata noastra apare o boacana legislativa, scuipata de piticul Boc, programele de stirii si comentarii pulitice sunt acaparate de clampanitori virulenti care se opintesc din greu sa afirma ca laptele este alb….dar are picatele romboidale de culoare violet. Clampanitorii, aceasta specie umanoida neclasificata inca, au un singur scop in interventiile lor televizate, sa obtina un ciolan cu carne sau fara carne, numai ciolan sa fie. Vezi cazul „HOARA”.

Al dv. paiote-tereblecea

La etatea mea mi se rupe in paispe

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: