Punct de vedere-continuare

PALMA…..DOS DE PALMA?

Intr-o altercatie verbala sau fizica, folosirea „palmei sau a dosului de palma” este interpretat in mod diferit. Astazi am vazut „pe sticla” altercatia dintre O doamna profesor si UN politist. Fiind nui asa o persoana culta cu o bogata experienta de viata DOAMNA il altoieste pe politist cu UN DOS DE PALMA…. poate doua sau chiar trei, nu le-am numarat. POLITISTUL… ca orice politist ce se respecta cere explicatii DOAMNEI pentru „dosurile de palma primite si…..mai primeste un dos de palma peste fata. Scos di bocanci, politistul raspunde cu „O PALMA PESTE FATA DOAMNEI PROFESOR.

Analizand acest incident, pot sa prognozez ce masuri disciplinare se vor lua la finalizarea ANCHETEI.

1. Politistul, va fi sanctionat cu retogradarea pe trei luni de zile, s-au desfacerea contractului de munca.

2. Doamna profesor, va primii felicitari de la inspectorul scolar, va fi premiata de catre minister si….. chiar va fi decorata de catre „presedintie”. (vezi cazul „BRICHETA”)

Se considera ca „dosul de palma” este o atentie ce o capeti din partea unei persoane cu notorietate bine definita, iar „palma” este un gest huliganic ce denota lipsa de civilizatie de care dai dovada atunci cand folosasti acest procedeu, si opinia „pulitica” trebuie sa fie intransigenta fata de HULIGANII NECIVILIZATI.

Cu toate ca in prezent am 80 de ani, Bunul Dumnezeu ma va ajuta sa mai apuc cel putin doua-trei „alegeri parlamentare s-au prezidentiale” pentru a asista la schimbul de idei si ideologii pulitice, prin aplicarea de „palme si dosuri de palme.

Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu.

Panas Ioan-Teofil

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: