puct de vedere

ce mai treaca mearga……,  omul este „dus cu pluta”. flama „violet” este apanajul ignorantilor, a celor „si purii si simplii”. evolutia este „degeneratva si incurabila. iar la terminarea mandatului locul sau este numai si numa la….BALACEANCA.

de la inceputul primului mandat si-a constituit un grup de „consilieri” personalitatii marcante in viata publica, dar care neaceptand rolul de TUCALAR si de GAOZAR, au parasit rand pe rand echipa „prezindentiala”.

cei care au ramas, au primit sarcinii bine definite si anume: -TUCALAR, (tu esti Preda? da’mparate…… DA TUCALUL LA OPARTE). Un tucalarasi sadea s-a manifestat cu deosebita „vehementa proletara” cand piticotul BOCPOCTROSC, la desemnat pe horoonius prigonel cantitat la colegiul 1 din sectorul 1. cum se poate ….EU TUCALAR CU PATRU ANI SI JUMATATE DE TUCALARIT, AM CAPATAT DREPT RECOMPENSA UN LOC DE europarlamentarasi si asta….. rasarit din groapa de la glina, care nu a TUCALARIT nici un minut, hodorong tronc tusti in parlament.

GAOZARII consilieri au schimbat culoarea „ALBATRA” in culoarea „violet”. In tartacuta lor de „gaozari” nu mai incape notiuni ca: stema, drapel, constitutie, demnitate, dar mai ales BUNUL SIMT AL ROMANULUI. (notiuni perimate depasite de vremurile in care traim).

Pe mine om de 80 de ani, peste capul caruia au trecut 5 dictaturii, ma ingrijoreaza „tacerea suspecta manifestata de cel „CULES”.

Analizand cu atentie situatia actuala a „politichiei dambovitene” practicata de „acolitii celui „CULES” imi permit sa anticipez pentru urmatorii patru ani, care vor fii „evenimentele majore” conteporane cu noi.

1.- La palatul Cotroceni va fi amenajat un buduar drapat in „VIOLE” pentru tarfulita prezidentiala. Modelul preluat de la Regina Maria a Romaniei, pentru care la moartea ei…. TOATA TARA ROMANEASCA A FOST DRAPATA IN „MOV”.

2.- O echipa de „asalt” compusa din „gaozari si tucalari la care se va adauda „pupaza din Cotroceni” si dragalasul Stolo, vor determina modificarea structurii de conducere a PD-Limbist=Lingvist, prin eliminarea „imbuibatilor -piticul atomic, videbordureanu, blagaham ham, berceamuica… etc,etc. Dupa terminarea mandatului,  „culesul” nu va mai primi nici postul de „om de maturator la partid”, daca „imbuibatii” raman in fuctiile actuale. Dupa indepartarea lor din conducerea PD-Limbist=Lingvist, toti cei schimbati vor primi „notificari” la bal la DNA. MUICA CARE MA FUTUSI, ce distractie televizata vom avea, cand… parand…parand, imbuibatii de azi vor fi dusi de „mascati” ca „oile lui GIGI” la DNA.

Imi pare rau ca nu mai raman sa ma conversez cu voi, dar trebiue sa ma asez in fata „sticlei” pentru a putea sa adorm.

Tereblecea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: