EU cu cine votez?

In calitate de mic intreprinzator, normal ca voi vota,cu acel care imi asigura stabilitatea financiar-economica.

1. Regimul Iliescu-Roman, societatea mea de prestari servicii a avut scutire de impozit pe profit in anul 1994. (25%). Cu suma astfel economisita, am dezvoltat activitate firmei prin 2 (doua) unitati productive, am cumparat mobilier de birou, am platit chiria la garsoniera pe ntru 6 (sase) luni, am triplat portofoliu de beneficiari, angajat part time un numar de 3-4 studenti la ASE.

2. Regimul E. Constantinescu-Ciorbea, V. Radu, a fost o perioada de stagnare, obligat fiind sa renunt la cei 3-4 studenti. Cu M.Isarescu in calitate de Prim-Ministru, afacerile au demarat inspre bine si am avut resursele financiare sa angajez cu norma intraga un numar de 3 salariati in specialitate.

3. Regimul Iliescu-A. Nastase, cu Mihai Tanasescu la Finante, societatea mea a cunoscu perioada cea mai benefica. Cifra de afaceri a crescut de 20 de ori, avand un numar de 60 beneficiari cu un venit brut de 1,5 miliarde cu un beneficiu net de 450 milioane. Exlicatia consta in introducerea Codului Fiscal care nu sa modificat dela o luna la alta.

4. Regimul Basescu-Tariceanu, a fost un regim cu foarte multe modificari ale Codului Fiscal, prin OGU, cu introducerea impozitului unic, care dupa umila mea opinie a fost metoda care a imbogatit pe bogati si a dat o lingurita de coliva celor cu salarii mici. Ilustrez prin doua exemple: Salariata nr.1 cu un salariu brut de 35.000RON a castigat in Ianuarie 2005 cu 750RON mai mult dacat in Decembrie 2004. Salariata nr.2 cu un salariu brut de 450RON a realizat un castig suplimentar de numai 75RON. Pentru cine are urechi de vazut.

5. Regimul Basescu-E. Boc-poc-trosc, cu imorala coabitare PD-Limbist cu PSD, avand ca MInistru de Finante pe „ilustrul ingineras de ascutit creioan Pogea, cu a lui gaselnita de impozit forfetar, a condus la o scadere a portofoliului de afaceri a firmei mele, prin disparitia a 40 de beneficiari cu o pierdere financiara de cca 40.000RON/luna. Pentru aceste 40 de beneficiari am intocmit dosare de somaj pentru un numar de 65 salariati. Felicitari inginerasule de ascutit creioane, decat sa ai astfel de „idei trasnite” mai bine „stai in cur si canti la „labaiana”

Si acum intrebarea cheie……. EU CU CINE VOTEZ????

Tereblecea – P.I.T.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: